Een onbezorgd feest op ’t Wad?

Feest op een bijzondere locatie!
Receptie  –  Bruiloft  –  Familiefeest  –  Verjaardag –  Jubileum – Bedrijfsfeest

Met ons schip verzorgen wij graag in alle jaargetijden diverse soorten feesten en partijen. De maximum capaciteit voor het vieren van een feest aan boord van ons schip bedraagt 125 personen. U kunt aan boord van de Texel 44 uw feest op een bijzondere locatie vieren..Vanaf April 2019 is de salon gerestyled tot een prachtige feest locatie. Voor ieder feest hebben we een oplossing. Heeft u interesse? Dan kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken. Met onze ruime ervaring komen we vast tot een mooi feest op maat.
120-397x265045-397x265

Ons schip is bovendien aangepast om mindervaliden te kunnen ontvangen, er is een stoellift en een mindervaliden toilet aanwezig.

Bespreek vooraf met ons uw wensen. Bij voorkeur aan boord, om een goede indruk te krijgen van de locatie, zodat we u een geslaagde dag, middag of avond kunnen garanderen.
Zo  kunnen wij vanzelfsprekend ook de catering verzorgen, ons schip is daarvoor voorzien  van een complete keuken.

Presentaties op zee
Een presentatie aan boord van ons schip heeft door de unieke ambiance direct een meerwaarde voor alle genodigden. Het plaatsen van de stoelen en tafels aan boord  kan in overleg met u worden aangepast voor het houden van (product) presentaties in diverse opstellingen. Uiteraard is een rondvaart voor, tijdens of na de presentatie ook mogelijk. U kunt aan boord komen op onze vaste ligplaats in de haven van Oudeschild of wij kunnen u komen ophalen in de haven van Den Helder.

Ook de catering aan boord kan uiteraard volledig door ons worden verzorgd.
Tevens kunnen we de benodigde extra faciliteiten, zoals videoschermen en andere presentatiemiddelen verzorgen.
Tijdens een voorgesprek, telefonisch of aan boord, nemen we graag alle wensen met u door.
Voor meer informatie of boekingen, ga naar onze contact pagina.